De Huiskamer

>>De Huiskamer

GewoonZorg heeft aan de Burgwal 58 in Kampen een Huiskamer. Deze Huiskamer is een plek waar onze medewerkers hun werk doen, maar het is meer dan dat. Het is namelijk ook een plek waar je heel eenvoudig kan binnenlopen met vragen of waar je terecht kan voor hulp nodig bij uiteenlopende zaken.

Personeel van GewoonZorg heeft veel kennis op het gebied van psychiatrische problematiek en kan u hierbij verder helpen. Als de betreffende medewerker u niet verder kan helpen dan zal deze de vragen bij haar collega’s neerleggen en wordt er goed gekeken hoe u toch verder geholpen kunt worden

De Huiskamer wordt onder andere gebruikt door mensen die even thuis weg willen zijn en wat afleiding zoeken, door mensen die een vraag hebben en niet weten waar ze terecht kunnen, mensen die wellicht het gevoel hebben dat ze van het kastje naar de muur worden gestuurd, door mensen die advies willen over zaken die niet goed lopen, of door mensen die in hun omgeving te maken hebben met psychiatrie en die niet weten wat ze hiermee aan moeten.

Dit is een kleine greep uit mogelijke vragen of problemen die u in de Huiskamer kan voorleggen. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om gewoon even een praatje te maken met een kop koffie er bij.

In de Huiskamer is op maandag t/m vrijdag tussen 12.30 – 17.00 uur standaard een medewerker aanwezig waar u bij terecht kan. U bent welkom zonder afspraak. Tevens zijn er zo nu en dan ook medewerkers aanwezig zijn in de ochtenden, voelt u zich vrij om dan ook eens binnen te lopen.

Op deze website zullen we activiteiten die er binnen de Huiskamer worden georganiseerd ook publiceren.