Team Kampen

>>Team Kampen

De Huiskamer van GewoonZorg              

Wij zijn GewoonZorg Team Kampen

Een aantal jaren geleden zijn wij begonnen met onze huiskamer van GewoonZorg aan de Burgwal 58 in Kampen.  Vanaf oktober 2018 werkt er nu ook een vast team van ambulante begeleiders vanuit de huiskamer en is dat vanaf die datum ook het kantoor van GewoonZorg Team Kampen.

GewoonZorg Team Kampen is menselijk, betrokken, gewoon en zij bieden deskundige begeleiding aan mensen met uiteenlopende problematiek binnen de gemeente Kampen.

Onze huiskamer is een prettige omgeving met huiselijke sfeer waar jij je welkom mag voelen en waar   laagdrempelige zorg wordt geboden. De huiskamer is een plek waar mensen makkelijk binnenkomen, gezien worden en in een veilige vertrouwde omgeving aan hun problemen kunnen werken. Door ons ambulante werk kan het voorkomen dat wij niet in de huiskamer aanwezig zijn. U kunt ons dan bellen en een afspraak met ons maken.

GewoonZorg is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met psychiatrische of psychosociale problematiek. Wij zijn zeer deskundig in het herkennen, benoemen en aanpakken van symptomen van brede psychiatrische problemen, hierdoor kunnen wij begeleiding op maat bieden. Dit houdt in dat wij ons richten op stabiliseren en het oplossen of voorkomen van situaties die destructief zijn of dreigen te worden.
Wij werken hierin nauw samen met verschillende instanties om te kijken welke expertise nodig is op welk moment. Op die manier wordt de meest gunstige situatie gecreëerd voor het herstel van de client.

Loop jij vast in het leven door omstandigheden en lukt het niet zelf een oplossing te vinden?

GewoonZorg kan je helpen op een manier die bij jou past. Een team met betrokken en deskundige medewerkers staat voor jou klaar.

Voor vragen en/of aanmeldingen kunt u contact met ons opnemen.

Tel.            038 88 88 766

Email:      femmie@gewoon-zorg.nl