Coronavirus2020-04-22T10:14:53+00:00

Project Description

“Om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan,
werken medewerkers vanuit huis”

Vanaf 16 maart 2020 tot minimaal 20 mei 2020 heeft GewoonZorg gewijzigde regels als het gaat om bezoeken van clienten die bij ons in zorg zijn. Medewerkers werken vanuit huis en hebben in de regel contact met hun clienten via telefoon of beeldbellen. Wanneer dit niet mogelijk is dan wordt dit als maatwerk gezien en met de betreffende client besproken.Onze medewerkers zijn zich goed bewust van de moeilijkheden die dit bij onze clienten kan opleveren. We monitoren deze problemen dagelijks en nemen passende maatregelen waar dit noodzakelijk is.
Wij zullen scherp in de gaten houden of wij ons beleid moeten bijstellen om de zorg zo goed mogelijk maar met zo min mogelijk risico’s te kunnen leveren.

We vragen uw begrip voor deze lastige situatie en we willen u ook vragen om bij onduidelijkheid contact met ons te zoeken. Dit kan bij de betreffende medewerker of via het algemeen nummer.

Voor onze clienten hebben we een brief opgesteld met aandachtspunten. Deze brief kunt u hieronder vinden.

2018-04-11T15:04:46+00:00

Jan Jaap

"Ik ben er trots op om te kunnen zeggen dat mensen enorme resultaten hebben behaald." Mijn naam is Jan Jaap Modderman en ik ben woonachtig in Zwolle. Ik ben getrouwd en vader van Lees meer...