Verhaal van Michel2017-12-08T08:34:51+00:00

Project Description

“Ze helpen me als ik tegen
dingen aanloop, met papierwerk, maar ook
het huishouden.”

Sinds 2009 krijgt Michel begeleiding van GewoonZorg. Michel kreeg via kennissen te horen van het bestaan van GewoonZorg en dat er goede begeleiding werd geboden. Zodoende besloot Michel om contact op te nemen met GewoonZorg. Michel had veel onrust in zijn thuissituatie en op zijn werk ging het niet zo lekker. Dit kwam vooral omdat zijn collega’s hem niet altijd begrepen. Hierdoor had hij thuis erg veel stress en kwam hij minder aan belangrijke taken zoals het huishouden en administratie toe.

Michel heeft samen met GewoonZorg zijn werk weer op orde gekregen. Hij kan zich hierin nu veel beter redden. Hierdoor is het thuis ook veel beter gegaan. De hulp thuis is nog steeds wel nodig, maar in mindere mate.

Wekelijks komt er iemand van GewoonZorg bij mij langs. Ze helpen me als ik tegen dingen aanloop, met papierwerk , maar ook in het huishouden.
Ik heb een goede band met de begeleiders die ik heb. Dit zijn er door de
jaren heen drie geweest.
Zo nu en dan ondernemen we ook activiteiten voor ontspanning omdat ik het soms zelf lastig vind om deze ontspanning te vinden.
Ik vind het leuk om een uitdaging aan te gaan en heb er toen voor gekozen om mee te doen met de cliëntenraad.

2018-04-11T15:04:46+00:00

Jan Jaap

"Ik ben er trots op om te kunnen zeggen dat mensen enorme resultaten hebben behaald." Mijn naam is Jan Jaap Modderman en ik ben woonachtig in Zwolle. Ik ben getrouwd en vader van Lees meer...